Formålet med de it-løsninger Tachista udvikler er, at hjælpe jeres kunder, partnere og medarbejdere med at navigere gennem komplekse beslutningsprocesser - eksempelvis i en salgssituation eller i forbindelse med sagsbehandling.

Det gøres ved at støtte og supplere jeres interne produkteksperter og sagsbehandlere, som ofte er en knap ressource, med avancerede it-baserede beslutningsstøtte systemer.

Målet er at nedbringe mængden af fejl, reducere sagsbehandlingstider og frigøre ressourcer fra trivielle sager til mere komplekse områder, som kræver individuel vurdering og manuel behandling.


EasyForm er en leading-edge værktøjskasse til dig, der har behov for meget hurtig og enkel udvikling af avancerede internet baserede selvbetjeningsløsninger. Du modelerer din forretningslogik og EasyForm genererer en færdig web-applikation lige til at lægge på nettet.

EasyForm for myndigheder er en version af EasyForm specielt designet til myndigheder, der gør det let at lægge dine selvbetjeningsløsninger på f.eks. Virk.dk og borger.dk.

ProductFinder er en avanceret teknologi-løsning, der anvendes af blandt andet webshop-udviklere. ProductFinder gør det let for dig, at guide kunder frem til præcist de rigtige produkter blandt mange i din webshop. ProductFinder leveres som et færdigt modul, der enkelt kan indarbejdes i eksisterende webshops.


Tachistas konsulenter har tilsammen mange års praktisk erfaring indenfor bl.a.:
  • Forretningsudvikling
  • Salgsledelse
  • Projektledelse
  • It-udvikling og drift
Tachistas it-løsninger kan implementeres på de fleste standardplatforme og vi har erfaringer fra et bredt spektrum af  teknologier og platforme som eksempelvis
  • CICS, Cobol, DB/2 ...
  • IIS, .Net, C# ...
  • Apache, PhP, MySQL ...